Blog Details

  • Home  
  • ERP-järjestelmän kehittäminen Low Code i4ware SDK:lla: Projektin vaiheet, kesto ja hyödyt

ERP-järjestelmän kehittäminen Low Code i4ware SDK:lla: Projektin vaiheet, kesto ja hyödyt

ERP-järjestelmän (Enterprise Resource Planning) kehittäminen on vaativa ja pitkäjänteinen prosessi, mutta se voidaan toteuttaa tehokkaasti Low Code i4ware SDKavulla. Tässä blogipostauksessa käydään läpi, miten ERP-järjestelmän kehitysprosessi etenee, projektin kesto ja hinnoittelu, sekä tärkeimmät rahoitusmahdollisuudet, joita yrityksesi voi hyödyntää.

Projektin kesto ja resurssitarpeet

ERP-järjestelmän kehitysprojekti kestää tyypillisesti kuusi vuotta, perustuen 37,5 tunnin viikkotyöaikaan. Tämä ajanjakso on tarpeen järjestelmän monimutkaisuuden ja laajuuden vuoksi. ERP-järjestelmän on täytettävä yrityksesi erityisvaatimukset, mikä edellyttää huolellista suunnittelua, kehitystä ja testausta. Järjestelmän kehitys ei ole pelkästään teknistä työtä, vaan se sisältää myös liiketoimintaprosessien optimointia ja integrointia.

Hinnoittelu

Projektiin osallistumisen kustannus on 95 euroa tunnilta (+ alv), mikä kattaa kaiken tarvittavan asiantuntemuksen ja työn järjestelmän onnistuneeseen toteutukseen. Asiakkaan on tärkeää varautua projektin kustannuksiin ja varmistaa, että yrityksellä on tarvittavat taloudelliset resurssit. ERP-järjestelmän kehittäminen on merkittävä investointi, ja yrityksen taloudellinen vakavaraisuus on avainasemassa projektin onnistumisessa.

Rahoitusmahdollisuudet: Business Finland ja ELY-keskus

ERP-järjestelmän kehittämiseen on saatavilla monia rahoitusmahdollisuuksia, jotka voivat helpottaa investointien tekemistä. Tässä muutama keskeinen vaihtoehto:

  1. Business Finlandin Innovaatioseteli: Business Finland tarjoaa Innovaatioseteliä, joka on arvoltaan 6000 euroa. Innovaatioseteliä voidaan käyttää uuden ERP-järjestelmän kehitystyön alkuvaiheessa, kuten suunnittelussa, prototyyppien kehittämisessä tai alustavassa testauksessa. Innovaatioseteli on erinomainen tapa saada alkuvaiheen rahoitusta ja vauhdittaa kehitysprosessia.
  2. Business Finlandin muut rahoitusvaihtoehdot: Innovaatiosetelin lisäksi Business Finland tarjoaa muita rahoitusmuotoja, kuten tutkimus- ja kehitysrahoitusta sekä kansainvälistymisavustuksia. Nämä voivat olla hyödyllisiä, jos yrityksesi suunnittelee laajempaa ERP-hanketta tai kansainvälistymistä.
  3. ELY-keskuksen rahoitus: ELY-keskukset tarjoavat myös rahoitusta pk-yritysten kehityshankkeisiin. ELY-keskuksen rahoitus voi kattaa esimerkiksi tuotekehitystä, kansainvälistymistä tai liiketoiminnan kehittämistä. ERP-järjestelmän kehittäminen voi olla oikeutettu saamaan tukea, jos projekti tukee yrityksen kasvua ja kilpailukykyä.

EU-rahoitus EURA-järjestelmän kautta

Monet yritykset voivat hakea EU-apurahaa ERP-järjestelmän kehittämiseen EURA-järjestelmän kautta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos projekti on laaja ja vaatii merkittäviä taloudellisia resursseja. EU-rahoitus voi kattaa osan kustannuksista ja helpottaa projektin rahoituksen järjestämistä.

Lopputulos: SaaS-mallin hyödyntäminen

Kun ERP-järjestelmä on valmis, voit myydä sitä omille asiakkaillesi SaaS (Software as a Service) -mallilla. Tämä liiketoimintamalli tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden skaalata yrityksesi tarjontaa. SaaS-mallin avulla voit luoda uutta liiketoimintaa ja kasvattaa tulojasi tarjoamalla valmiita ERP-ratkaisuja muille yrityksille.

Yhteenveto

ERP-järjestelmän kehittäminen Low Code i4ware SDKon pitkä mutta kannattava prosessi. Rahoitusmahdollisuudet, kuten Business Finlandin Innovaatioseteli, muut Business Finlandin tuet ja ELY-keskuksen rahoitus, voivat auttaa yritystäsi toteuttamaan tämän tärkeän hankkeen. EU-rahoituksen hyödyntäminen voi myös tuoda merkittäviä etuja.

Jos olet kiinnostunut ERP-järjestelmän kehittämisestä Low Code i4ware SDK, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä projekti, joka hyödyntää saatavilla olevia rahoitusmahdollisuuksia ja vie yrityksesi seuraavalle tasolle!

Julkiset demot: https://saas.i4ware.fi/ ja https://chat.i4ware.fi/

GSM: +358 40 8200 691 tai sales@i4ware.fi

ERP-järjestelmän kehittäminen Low Code i4ware SDK:lla: Projektin vaiheet, kesto ja hyödyt
September 16, 2024

Developing an ERP System...

ERP-järjestelmän kehittäminen Low Code i4ware SDK:lla: Projektin vaiheet, kesto ja hyödyt